Modosult napirend

2010.06.30. 16:47

Na kedveseim, miota nem irtam, azota gepkozelben sem nagyon voltam. Megjottek vasarnap a gyerekek, tobb lett a munka, atlagban reggel 8tol este 8ig tart a konyhaban, ebed es vacsi kozott 2 ora pihi szokott lenni, van amikor kicsit hosszabb, van amikor rovidebb. Mar ez a 17. napja, hogy dolgozom, eddig volt 2 szabad delutanom, amikor estere nem kellett bemenni, az elso szabadnap majd pentreken lesz, mar nagyon varom.

Ket napja majdnem sikerult munkanelkulive tennem a konyhai szemelyzetet, tortent ugyanis, hogy az olajsutot kellett kitakaritanom, es egyszer csak felcsaptak a langok, mert tul forro volt. Azert nem tul jo azzal az erzessel ott allni a suto mellett, hogy egy rossz mozdulat es olyan lesz az arcom, mint Teveznek vagy Riberynek.

Ugy volt, hogy ossze tudunk koltozni a 3. magyar sraccal, Sanyival, o itt eleg nagy kiraly, mar 3. eve van itt, karbantartokent dolgozik, es nagyon ugyes miskolci gyerek, nincs olyan problema, amit at ne latna azonnal. Ezek a hulye amerikaiak meg ugye ha kieg egy villanykorte, akkor is csak "Hivjak az embert". Neha azert jot rohogunk ezeken a szerencsetleneken. Sanyi meselte, hogy odajott hozza egy csaj, hogy nyirja mar le a fuvet a haza korul, mert fel, hogy odamegy a kigyo. Na msot errre mit lehet valaszolni. Ha lenyirja, nem megy oda? :) Na mindegy.

2 napja este a barban voltunk, a pultos oriasi jo arc, dumaltunk mar parszor, tudja, honnan jottem, mit csinalok, stb. Legutobb mar fizetnem se kellett a kolaert, gondolom, mert kulfoldi vagyok es rendes akar lenni, a masik meg hogy tudja, hogy nem vagyok meg 21 es gondolom, sajnal, hogy nem ihatok sort, ezert ingyen kolat kapok.

Ma pizza nap van, minden szerdan, ezert nem kell burgert meg hot dogot sutni. Mondanom se kell, amikor van valami mas, mondjuk csirke vagy pulyka, azok a napok a legorultebbek. Hetfon este csirke volt, akkor este 9ig mosogattunk, annyira negy sikere volt. Tegnap este pulyka volt, 16 db, egyenkent 5 kilos pulykat szeleteltem fel.

A VB-rol 2 szo, a del amerikaiak eleg jol allnak, erdekes lenne, ha a legjobb 4ben csak ok lennenek. MEgvan az eselye, bar Paraquay ha igy jatszik, akkor inkabb adja fel,a kkor csak 3-0 lesz. Kivancsi vagyok, hogy ez a primitiv drogbaro kinezetu maradona meddig jut ezzel a ketsegkivul legjobb jatekosokbol allo csapattal.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sanyiazusaban.blog.hu/api/trackback/id/tr312121205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása