par mondat

2010.06.15. 15:36

kaptunk fel ora szunetet, uh. megosztom veletek az elmenyeimet. Tegnap este kb. 8 fok volt, amikor lefekudtunk, ez reggelre 5re esett vissza es mint mondtam, az ablakok nem jol zarhatok. Mindegy, ugyis 7re mentem, a konyhaban legalabb meleg van.

Tegnap csomot kosaraztam, itt tenyleg mindenki szeret, ha valakinek van egy kis szabadideje, altalaban mozog egy kicsit. Van par amerikai srac, akik a tavol keletrol szarmaznak, japan, koreai, stb. Egyik Los angeles-bol jott, masik denverbol szoval eleg vegyes. A legjobb arcok egyebkent az irek, meg kedvesebbek, mint a jenkik. Jot dumalgatunk, nyitottak, erdeklodoek.

Kb. 12 agyas a szoba, de meg a kolykok nem jottek meg, csak vasarnap fognak, akkor lesz tele a mi szobank is. Most 4en vagyunk.

10re vissza kell ernem, uh megyek is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sanyiazusaban.blog.hu/api/trackback/id/tr362083737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyula89 2010.06.16. 15:37:03

Képeket fogsz feltölteni?:)

Aranylab6 2010.06.16. 18:03:25

üdv Sanyi! az irek jófejek, mi? azt elhiszem. amúgy ők úgy tartják, hogy a magyarok a kontinens írjei, merthogy hasonlóan zilált a történelmünk, meg elnyomó hatalmak, meg minden.
csak gyors és meglepő szolgálati közlemény: spanyolo. - svájc 0-1. baj lesz ebből :)
na jó legyél, aztán csak ügyesen ;)
ja, és a legfontoaabbat majdnem elfelejtettem: csajok vannak? mármint olyanok, akik érdemesek a megpiszkálásra...

Sandro11 2010.06.16. 21:49:12

@Aranylab6: Meg egy kepet se csinaltam, valahogy nem kerul a kezembe a gep. A csajoktol majd elkerem, amiket ok csinaltkak.
A csajokat illetoen Gergo, meg szep hogy vannak, maganba beszamolok majd.
A VB eredmenyeit kovetem, amikor most ideultem, a aspanyol meccs eredmenye fogadtott. Eleg meglepo, de siman tovabbmennek a spanyolok, csak kerdes, hogy kivel talalkoznak majd a legjobb 16 kozott. Lehet rogton spanyol-portugal lesz?

Sasi_WP (törölt) 2010.06.17. 14:50:53

Nos. Itt az ideje,h megosszak veled, Sanyi, pár védelmi tanácsot.
1) A japóknak ne higgy! Még akkor se, ha azt mondják, hogy 10 kiflit 'olcóbban' megkapsz tőlük, mint kettőt.

2) Írtad, korábban,h van két szlovák 'testvérünk' is a táborban. Nos tőlük meg kéne kérdezni pár dolgot: Melyik országban van szlotákia, hol éltek az ős-szlotákok, mondjanak 3 szloták nemesi családot és/vagy királyt, valamint hogyan mondják szlotákul, hogy Aranybulla, szabadságharc, irredentizmus.

3)A helyedben én még mindig óvakodnék a kosaras fekáktól. A fene tudja, de jobb az óvatosság.

4)Vigyázz a burzsoázia gyermekeivel is! Azok mind vérkapitalista pénzsóvár zsidók. Még a fogaidat is megvennék kilóra. Pfejj...

Hamarosan ismét jelentkezem tanácsokkal. Üdv.

Cesze 2010.06.17. 15:10:24

A csajos beszámoló magánban amit Gergőnek ígértél az jöhet majd ide is:)
A kosaras fekákkal meg tényleg vigyázz, mert egyszer véletlen áthúzod az egyiket (mint Farmar K.G.-t tegnap:D), aztán utálni fognak...
Tényleg kondival meg személyi edzővel mi van?
Nah várjuk a következő adagot, úgyh írjál!
Pacsizás: Cesze
süti beállítások módosítása