Ketharmad, ketharmad

2010.07.26. 21:18

A cim nem az aprilisi valasztasok eredmenyere utal, hanem arra, hogy beleptunk a 7. hetbe, szoval mar csak 19 nap van hatra, eltelt 6 het. Legutobb arrol irtam, hogy Bostonban voltunk, 3 napja penteken megint Bostonban voltunk a 4. szabadnapon. Mig 10 napja a belvarost meg a kosarcsarnokot neztuk meg, most a varos egy masik reszen voltunk, amolyan Bostoni Andrassy ut, amin setaltunk, hasonlo szinvonal jellemezte, mint a hazait. Emellett megneztuk a bostoni baseball csapat otthonat a Fanway parkot, nyitva volt egy bar az arena oldalaban, ami ugy van kialakitva, hogy egy racs valsztja el a palyatol a helyet, onnan lehet nezni teljes eletnagysagban eloben mindent.

Aztan mikor hazaertem este, akkor jott a konyhafonok, hogy holnap 6ra kell menni dolgozni, mert szombaton volt a masodik szuloi nap, 450 gyerek 2-2 szuloje jott, szoval sokan voltunk. Aztan este volt egy nagy 3-3 elleni kosarparti, volt 12 csapat, de nem nyertunk, mert az elodontoben kikaptunk. Hozza kell tenni, hogy abban a csapatban jatszott egy srac, Nelly, aki 213 cm es megjarta az NBA-t, csak egy terdserules miatt veget ert a karrierje. Jo moka volt minden esetre.

Kicsit furcsa, de ebben a par sorban ossze tudtam foglalni az elmult 10 napot. Nem nagyon tortenik itt semmi uj, mint az elmult 6 hetben, ha tehetjuk, este kimegyunk a barba, szombat delutanonkent barbecque sutes van, szerda estenkent kosarazas, kedden mosoda. Kicsit egysiku, varom mar a 14et augusztusban, az utana levo 3 het valtozatosabb lesz, ebben biztos vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sanyiazusaban.blog.hu/api/trackback/id/tr982178387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsim91 2010.07.28. 15:15:47

Csáááá Slim!
Hazajöttem Vama Vechéről feka vok mint állat! Jó volt majd mesélek bár annyit nem buliztunk mint tavaly de azért fogyott az Alexander. Megyóék nem voltak sajna, de ha összefutunk átadom.
Ja am már most ittvok Szeszénél a szakmai gyakorlaton. Tök király, megint rájöttünk hogy milyen kibaszottul nem tudunk semmi olyan dolgot ahhoz képest, hogy elvileg igen:D Majd mesélünk, bőven hogyha hazajössz. Ma jó nap volt nagyon ilyen reaktorkörnyéke és gépházbejárás, oltári volt:D Kolival mi lesz? Kivel akarsz egy szobában lenni? Aug 5. jelentkezési határidő és addig képet is kell feltölteni! Irj ha van valami! Puszilunk Szeszével aztán kitartás , ha hazajössz és lesz egy nagy buli ahová betáncolunk mint a gépjármű!!!!;)
süti beállítások módosítása