Egy nap Bostonban

2010.07.17. 22:50

Tegnap volt a 3. szabadnapom es ugy dontottunk paran, hogy irany Boston! Csutortok este indultunk, ahogy azt irtam, hogy elengedtek korabban, utkozben vettunk sort meg chipset, ilyen hosszu uton megszomjazik az ember. Szoval majd 3 ora volt, mire odaertunk, 7en voltunk egyebkent a kocsiban, de jo nagy auto volt, szoval kenyelmesen elfertunk. Odaerve nehezen talaltunk szallast, kb. 15 hivast inteztek el a tobbiek, mindenflee akcentust bevetettek, hatha akkor konnyebben sikerul szobat kapni, vegul talaltunk egy jo kis hotelt, 230 dolcsi volt a szoba ara egy ejszakara, de 7en boven elfertunk, csak egy embernek kellett a foldon aludni. Megjegyzem, hogy a szonyeg puhabb volt, mint a tabori agyam. :)

Jott meg ket srac egy masik kocsival, az egyik Bostonban lakik, de o is a taborban dolgozik, na o volt az idegenvezetonk masnap, amikor is a kocsit letettuk valahol a kulvarosban es bementunk metroval a belvarosba. 4 vagy 5 metrovonal van egyebkent, amik kozul azert egy se rovidebb, mint itthon a kek metro, de a szinvonal nem jobb. Kb. ugyanaz. Csak itt nem lehet bliccelni, ellenorok viszont nincsneek. Beleptetokapuk igen. A belvarosban Noah, az idegenvezetonk igyekezett mindenrol elmondani, amit tud, nagyon szep varos egyebkent, keveredik a modern epiteszet es a klasszikus. Azert amikor mondtak, hogy jol nezzem meg Bostont, mert hogy milyen regi, en mondtam, hogy ne felejtsuk el, hogy honnan jottem. Lattam mar regebbi epuleteket is. 

A belvaros utan elmentunk a Bostoni sportcsarnokba,a TD Gardenbe, ahol ugye a Celtics jatszik heti 2szer, a palya sajnos zarva volt, de megis jo volt a hangulat, mindenhonnan az altalam jol ismert arcok mosolyogtak vissza kezdve Rondoval, Perkinsen at Big Baby Davisig. A palya alatt levo Official Store nyitva volt, vettem egy Garnett mezt meg egy polot. Cesze, a Garnett mez meg neked is tetszeni fog "2010 Finals"-os szurke, gyonyoru.

Utana Noah felhivta egy baratjat, aki kicsit kijjebb lakik a belvarostol, elsetaltunk oda felmentunk a hetemeletes haz tetejere es ameikai szokas szerint soroztunk, mikozben Boston latkepe 360 fokban tarult elenk. Nagyon szuper volt.

Elvileg meg egy szabadnapon fogunk menni Bostonba, lehet akkor a Gardenben kezdek, mert ott volt egy muzeum, ami 4ig volt nyitva es mi elotte 10 perccel ertunk oda, mithogy az bezarna, szoval azt meg nem artana megnezni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sanyiazusaban.blog.hu/api/trackback/id/tr592158028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dohi 2010.07.18. 22:31:09

Szia Sanyi!
Nagy Évi vagyok. Régen nem írtam, mert Kárpátalján kirándultunk Anyukáékkal, Mártiékkal Zsolt atyáékkal és a sóstóhegyi hívekkel.Az azóta eltelt néhány napban pedig nagyon sokat dolgoztam én is a konyhában iszonyatos kánikulában /már a lakásban is 30 fok volt/, mert a napi 8-10 óra rendelés után eltettem 10kg barackot lekvárnak, 5kg meggyet kimagolva és sütöttem-főztem egy csomót, mert az elmúlt három napot mindenki itthon töltötte/Balázsék,Krisztina és a barátnője/ mert most volt az utcazene fesztivál.Szóval internetezésre nem sok időm maradt.
Gratulálok konyhai előmeneteledhez!Remélem mi is hivatalosak leszünk arra a partira ahol cipóban fogod felszolgálni a levest és bemutatod a többi főzési tudományodat is!Tényleg kemény munkát végeztek, büszke lehetsz magadra, ha végigcsinálod.És miért ne csinálnád végig?!
Nagy kaland lehetett a medve éppúgy mint Boston.A szobatársak talán kevésbé, de ez is egy élettapasztalat.
Ma elkezdtük kipakolni a Balázs és a Krisztina szobáját, mert festés, parkettázás lesz.Csakhogy ne unatkozzunk!Ja!És Kárpátaljáról hazafele elromlott az autónk.Egyenlőre nem is tudják megcsinálni ill. csak alkatrész cserével lehetne de az potom 470 000Ft!Szóval szép az élet!
23-án pénteken lesz a Balázs diplomaosztója.
Kitartás!Már fogyatkoznak a napok. Évi

Kati1111 2010.07.20. 22:13:26

Szia Sanyi!

Megvan a rutin vizsgám! Emelkedőről kellett elindulnom!
süti beállítások módosítása