Tul a felidon

2010.07.15. 22:17

Csutortokon irom ezt a bejegyzest, julius 15en, ami azt jelenti, hogy innen mar csak 30 nap van hatra a munkabol, ezzel egyutt eltelt 32. Ma ezt megunneplendo orult delelottunk volt a konyhaban, az ebed ugyanis "Bread bowl" volt, ami azt jelenti, hogy olyan felkilos kenyer meretu kenyer tetetjet leszedjuk, kicsit berakjuk a sutobe, utana belerakunk levest es mindenki jollakik. Csinaltunk 600 ilyen pekarut, a leveseket, meg a chilit meg tegnap megcsinaltuk, hozza, de igy is volt akkora hajtas, hogy csak na. Meg 2 vagy 3 ilyen orult nap varhato, ketto rogton 10 napon belul, szombat, meg a jovo het szombat, az ugynevezett parents day, amikor a gyerekek szulei jonnek latogatoba. Ez most szombaton 400, jovo heten 900 plusz embert jelent.

Ami oromtelibb, hogy holnap van a 3. szabadnapom, ma este megyunk 9en egy kocsival Bostonba, jo fej volt a konyhafonok, mert mondtam neki, hogy 8 ember mar vegez hamarabb, indulnank, de nekem elvilegt 8:15, 8:30 korul er veget a munka. De elengedett 7kor, szoval ma odamegyunk, keresunk valami szallast, nagyon varom mar. Biztos jo lesz ejszaka beerni Bostonba, ami ugye az USA 6. legnepesebb varosa, es az egyik legregebbi, 1635-ben alapitottak.

Most sietek vissza pakolni, majd irok egy kis beszamolot az utrol!

A bejegyzés trackback címe:

https://sanyiazusaban.blog.hu/api/trackback/id/tr642154422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása