Tul az elso ejszakan

2010.06.14. 15:46

Kezdesnek megprobalom a magyar helyesirast alkalmazni, volt par betucsere tegnap, mas itt a billentyuzet. Szep trombitaszora ebredtunk ma reggel, megszolalt fel 8kor meg 8 kor is, de ma volt az utolso nap, hogy ilyenkor meg aludtam. Holnaptol 7re megyek a konyhaba csinalni a reggelit. Irtam, hogy eleg messze van a civilizaciotol a tabor, a WC egy legterben van a haloval, de ez nem lesz baj, mert az ablakok ugyis nyitva vannak allandoan, mert nem lehet oket csukni, ugyhogy kiszellozunk hamar. Bar mivel ez amerika egyik leghidegebb resze reggelre magamra kelle teriteni a 3. takarot is, de kaptunk konkretan egy zsaknyit. Fejenkent.  Az emberekrol irtam, hogy mennyire jo arcok, van olyan magya aki azt mondja hogy megjatsszak magukat, nem tudom. En nem igy erzem. Konyhan egyebkent 5 magyar lesz, ket cseh, harom meg valahonnan europabol meg van 4 itteni feka is.

A kosarpalya viszont nagyon szuper, rugos gyuru van kint is, a talaja olyan,. hogy ossze-vissza lehet rajta ugralni. Amellett, hogy itt szinte mindenki tud es szeret kosarazni.

egyelore ennyi, mindenkinek jo focivb-nezest, jah es BM itt mindenki a bostonnak szurkol, tegnap, amikor vege volt a mecxcsnek, csomo helyi jott hogy mekkora kiralysag hogy megpicsaztak a lakerst.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sanyiazusaban.blog.hu/api/trackback/id/tr562081055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AtomG 2010.06.14. 17:45:09

elképzelem ahogy mosod a fogad a 3-as barakban, melletted meg a nagy benga feka a nagydolgát végzi :)))
amúgy a vb eddig nagyon gyengusz, nem sok mindenről maradtál le!
jó krumplipucolást!
geri

...jah, és lakers-vereségben gazdag további szép hetet!

Cesze 2010.06.14. 19:07:06

Szasz Sandrooo!
Sanya üzeni, h még amikor nem vagy itt, akkor is fel tudod őt kelteni. (A vasárnap reggel 8 órási telefonálásunkra gondolva :D )
Tényleg amúgy h bírod a reggeli hideget, mennek a zsepik ezerrel mi?

thesithlord 2010.06.14. 19:16:23

Hi Sany.
Örülök, h minden rendben van, további jó szórakozást.

Aranylab6 2010.06.15. 10:36:29

cső sanyi!
jó munkát, cask ügyesen. amúgy AtomGnek igaza van: a vb eddig hulladék. fogyatékos kretének fociznak, falábú lúzerekkel. kb ilyen. csábító mi? na úgyhogy inkább nézzél kosárlabdát :)

Sorriso 2010.06.15. 11:59:55

szia Sanyi!

Bocs, hogy csak most írok. Annyira fel akartalak hívni indulás előtt, de ....
Sajnálom!
Szóval örülök, hogy jó,a képek alapján nem gondoltam, hogy nomád hely lesz...
Hánynan vagytok egy "barakkban"?
Képzeld hova süllyedek, lehet hogy szombat este lenézek a Harley fesztiválra. Kaptam egy meghívást és motorozni is levisznek:)
Puszi
(és tudod: csak éssz..... nem égetlek ezért nem írom tovább :))
Pussszzziiii

Kicsim91 2010.06.15. 18:22:07

Hát a VB meccsek télleg hulladékok! Angol hogy megy? Meg tudod értetni magad?
Még jó hogy mindenki a bostonnak szurkol hiszen mégis csak a keleti parton vagy... de majd letörlődik a mosoly az arcukról a 6. meccs után:D:D:P
Na puszi

Sandro11 2010.06.15. 21:45:22

@Kicsim91: jol megy az angol, jobban, mint hittem. Nem csak megertetem magam, hanem el is beszelgetek szinte barkivel, csak a fekakkal nehez, ok haitirol jottek, de meg azt se ertettem meg, hogy onnan jottek, amikor mondta, pedig ez nem egy bonyolult szo, szoval ok nagyon nehezen erthetok. Tegnap is valami kartyajatekot jatszottunk este, aminek pont az volt a lenyege, hogy szavak kozott kellett osszefuggest talalni, a mellettem ulo ir gyerek mindig segitett, ha nem ertettem egy szot, szoval kb. minden masodik szonal. De nagyon jo moka volt, nem igazan voltak szabalyok, nem mondhattal rosszat.
Ma este nezzuk amugy a meccset, nem tudom meg hol, de egy gyerek igerte, hogy beheozza.
jarjal le a stadionba is, ha ket meccs kozott belefer az idodbe
cso

Sandro11 2010.06.15. 21:51:53

@Sorriso: Szia!
Remelem, nem tevedek, Krisztina Te vagy?
Szoval, koszi, hogy irtal, kb. mindent megtudhatsz az eddigi kommentekbol meg irasokbol, csak ahhoz tennek hozza ket szot, hogy leviteted magad a balatonra. :)
Regen a BMW volt a magnes, most a harley?
Azert csak ovatosan ezekkel a motoros fazonokkal, nekik csak az allukon tobb a szor, mint rajtam valaha is lesz.
Vigyazz magadra, puszi
süti beállítások módosítása